Actie van de week Lees meer
Laatste bestelling: 18 minuten geleden

Linkstar daglicht set LSD-7K1 7 x 28 W

Linkstar daglicht set LSD-7K1 7 x 28 W
Alle afbeeldingen (3)
  • Op voorraad
  • Artikelnr: LSD-7K1
  • Merk: LinkStar
Beschrijving

De Linkstar daglicht set LSD-7K1 bestaat uit een statief, een octaboxen en een lamphouder die elk geschikt is voor 7 lampen. Bij deze set worden 7 spiraallampen (28 W spaarlampen) meegeleverd. De lichtopbrengst van een 28 W spiraallamp is vergelijkbaar met 140 W normaal licht. De lamphouders hebben een modern design, zijn klein qua formaat en hebben een stabiele kleurtemperatuur. Met behulp van twee schakelaars op de achterkant van de lamphouder zijn de lampen per 3 en per 4 aan- en uitschakelbaar.

De octabox heeft een diameter van 70 cm en heeft een zilver reflecterende binnenkant. Tevens wordt een diffuusdoek meegeleverd, die u eenvoudig over de octabox kunt spannen. Met behulp van de spigot aansluiting kunt u de lamphouder eenvoudig op het lampstatief klemmen.

Deze set is ideaal voor video, portretfotografie en productfotografie en andere vormen van digitale fotografie of video.

Levering:

1 x LSD-7

1 x Octabox (70 cm)

1 x LS-803 (86-205 cm)

7 x 28W spiraallamp

Terug naar boven
Technische specificaties
Maten softbox
Maten van een softbox, zoals lengte, breedte, hoogte en diameter uitgedrukt in cm.
Maten softbox:
70 cm
Aantal fittingen
Aantal fittingen lamphouder. Met meerdere lampjes zorgt u natuurlijk voor hogere lichtopbrengst. Een lamphouder met meerdere fittingen is een compactere oplossing vergeleken met meerder lamphouders.
Aantal fittingen:
7
Kleurtemperatuur
De kleurtemperatuur van een lichtbron voor wit licht is gedefinieerd als de temperatuur van een hypothetisch zwart lichaam waarvan het uitgestraalde licht dezelfde kleurindruk geeft als de lichtbron. De kleurtemperatuur wordt meestal uitgedrukt in kelvin (K).
Kleurtemperatuur:
5300 K
Lichtstroom
Lichtstroom is een maat voor de totale hoeveelheid licht in een lichtbundel. Lichtstroom wordt gemeten in lumen (lm). Ook kunt u de lichtopbrengst bepalen door deze uit te drukken in lumen per watt.
Lichtstroom:
3.400 lm
Vermogen lamp
Vermogen van het gegeven apparaat wordt uitgedrukt in watt.
Vermogen lamp:
196 W
Behuizing
Onze modellen studioverlichting maken gebruik van een kunststofbehuizing of een metalen behuizing.
Behuizing:
Kunststof
Reviews (0)
Schrijf een artikelbeoordeling
Rating:  Slecht Goed
Voer onderstaande code in: Send review