Actie van de week Lees meer
Laatste bestelling: 1 minuten geleden
Omschrijving Merk Art. Nr. Prijs incl. BTW Aantal Bestellen
Falcon Eyes achtergronddoek BCP-02, 2 x 3 m zwart
2960102 € 37,95 Bestellen
Linkstar achtergronddoek AD-10 2,9 x 5 m chroma groen uitwasbaar
AD-10 2,9 x 5 m € 59,95 Bestellen
Omschrijving Merk Art. Nr. Prijs incl. BTW Aantal Bestellen
Falcon Eyes achtergrondpapier 01 Arctic White 1,35 x 11 m
2963001 € 39,95 Bestellen
Omschrijving Merk Art. Nr. Prijs incl. BTW Aantal Bestellen
Vinyl achtergrond grijs 240 cm breed, per meter
Vinyl achtergrond grijs 240 cm breed, per meter € 74,95 Bestellen
Falcon Eyes achtergrond vinyl wit 1,38 x 6,09 m
Vinyl Wit 1,38 x 6,09 m € 109,95 Bestellen
Falcon Eyes achtergrond vinyl grijs 2,75 x 6,09 m
grijs 2,75 x 6,09 m € 229,95 Bestellen
Omschrijving Merk Art. Nr. Prijs incl. BTW Aantal Bestellen
Falcon Eyes Background Board R-1482WB Wit/Zwart 148x200 cm
Board R-1482WB € 69,95 Bestellen

Achtergronden zijn er in verschillende soorten. Ze verschillen in materiaal, toepassingen, duurzaamheid en daarmee ook de prijs. Bij ons vindt u diverse achtergronden die zeker aan uw eisen voldoen.

Achtergronddoeken

Afhankelijk van uw ideeën betreffende de fotoshoot en kleur van het onderwerp kiest u een achtergrond die de gehele compositie aanvult, maar niet storend is. Een fleece doek is goed betaalbaar, kan zowel semi-doorzichtig  als ondoorzichtig worden gebruikt en is daarmee uitermate geschikt voor amateurfotografen.
Een alternatief voor fleece doeken zijn katoenachtergronden. Katoendoeken zijn stugger dan fleece waardoor zijn beter geschikt zijn voor egale achtergronden. Katoen is makkelijk mee te nemen en prima aan te passen aan uw wensen in de studio of op locatie. Katoen is niet lichtdoorlatend waardoor u beter een ruimte kunt creëren die van de buiteninvloeden afgeschermd is. Achtergronddoeken van katoen zijn zowel effen als met een motief. U past uw achtergrond daarmee eenvoudig aan aan uw wensen.

Achtergrond vinyl

Vinylachtergronden zijn zeer geschikt voor alle soorten professionele fotografie, zowel in de studio als op locatie. Vinyl is een duurzame stof, sterk en is zeer gemakkelijk schoon te houden. Vinyl achtergronden vereisen meer investering dan andere achtergrondsoorten, maar ze gaan jarenlang mee. Vinyl is vekrijgbaar in meerdere kleuren, zodat u prima duurzame achtergronden hebt voor meerdere toepassingen. Daarmee is een vinyl achtergrond een goede aanvulling op iedere professionele fotostudio. Vinyl is over het algemeen goed te gebruiken op de meeste ophangsystemen. Het is makkelijk te monteren en ook weer af te halen voor schoonmaak of ter vervanging voor een andere kleur of een andere soort achtergrond.

Achtergrond papier

Achtergronden van papier zijn kwalitatieve achtergronden die voor veel verschillende soorten professionele fotografie worden gebruikt. Wanneer het papier na gebruik vies wordt, kan het dit gedeelte gewoon worden afgeknipt, waarna je de achtergrond verder uitrolt. Dit soort achtergrond is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en tinten en is daarnaast een stuk voordeliger dan doeken en kunststof. Een prima alternatief dus, vooral wanneer je met veel met de achtergronden experimenteert. Verder zijn de achtergrondrollen over het algemeen prima te vervoeren en op te hangen door gebruik te maken van wandsystemen en statieven.

Opvouwbare achtergronden

Opvouwbare achtergronden zijn erg handig voor kleine en/of mobiele fotostudio's. Binnen een paar seconden is deze pop-up achtergrond uitgeklapt en met zijn riante oppervlakte van 1,5m x 2m is hij geschikt voor veel toepassingen, zoals modelfotografie. Pop-up achtergronden kunnen eenvoudig aan veel statieven en reprozuilen worden bevestigd. Verder, dankzij zijn lage gewicht is de opvouwbare achtergrond makkelijk door uw assistent te hanteren en te vervoeren.
Deze achtergronden zijn in veel effen kleuren verkrijgbaar voor zowel portretten als chroma key toepassingen.

Boards

Boards zijn normaliter gemaakt van harder, niet buigzaam materiaal. Ze gaan langer mee dan veel andere soorten. Dankzij het gebruikte materiaal kunt u rekenen op een strakke achtergrond zonder kreukels. Ook boards zijn er in verscillende kleuren, voor ieder wat wils.

Meer