Actie van de week Lees meer
Laatste bestelling: 20 minuten geleden
Merken
Toon resultaat
Omschrijving Merk Art. Nr. Prijs incl. BTW Aantal Bestellen
Extra dia carrier voor diascanner
Dia houder € 3,95 Bestellen
Extra negatief carrier voor diascanner
Negatief houder € 7,50 € 3,95 Bestellen
Lightbox Titan Profi 5000K
Lightbox Titan Profi 5000K € 22,95 Bestellen

Materiaal fotografie

Fotostudiotoebehoren zijn er voor verschillende doeleinden. Het zijn vaak losse onderdelen waarmee u uw bestaande sets aanvult. Blader eens door onze producten - u vindt hier veel interessante en bruikbare accessoires voor alle toepassingen binnen fotografie. Van studiofotografie tot fotograferen op locatie. Zo kunt u bij ons terecht voor hotshoes en flitsbeugels die goed van pas komen wanneer u met meerdere flitsers werkt. Uw flitsers bevestigen en aansturen is dan zo gebeurd en u heeft alle vrijheid voor het maken van foto’s zoals u wilt.

Aangezien u niet altijd gebruik kunt maken van het lichtnet, lost u dit probleem op met universele accu’s en powerpacks, waarmee u al uw camera’s en flitsers van stroom kunt voorzien gedurende één of meer fotoshoots. Om ook uw laptop op locatie te kunnen gebruiken en de accu’s te kunnen opladen, is een inverter of een inverter generator zeer handig.

Neem daarom snel een kijkje in onze camera-accessoires en studiotoebehoren. Heeft u extra informatie nodig, neem dan contact met ons op.

Filters en zonnekappen

We hebben een uitgebreide collectie kleurenfliters en UV-filters voor verschillende soorten en merken lenzen. Met een kleurenfilter geeft u uw foto meer karakter, uw geeft meer invulling aan uw stijl. Ook dienen UV en kleurfilters ter bescherming van uw lenzen tegen krassen of vuil. Gebruik de zonnekappen om de lens flare te vermijden.

Hoekzoekers

Een hoekzoeker is een handig hulpmiddel voor het fotograferen onder omstandigheden die het direct kijken door de zoeker belemmeren. Een voorbeeld ervan is het fotograferen laag bij de grond. Een hoekzoeker wordt op de zoeker bevestigd en dankzij vele adapters passen de hoekzoekers op vrijwel alle spiegelreflexcamera's.

Meer