Actie van de week Lees meer
Laatste bestelling: 3 minuten geleden

Linkstar flitsparaplu PUK-102WB wit/zwart 100 cm omkeerbaar

Beschrijving

De Linkstar flitsparaplu's hebben een sterke constructie. Linkstar heeft een breed assortiment flitsparaplu's, verkrijgbaar in de volgende diameters: 84 cm en 102 cm. De buizen hebben een diameter van 7 mm, waardoor de paraplu's gebruikt kunnen worden voor de meeste studioflitsers en continulampen.

De paraplu's uit de PUK serie van Linkstar hebben als grote voordeel dat ze reversible zijn. Hierdoor kunt u, door de paraplu binnenstebuiten te draaien, deze op 2 manieren gebruiken. Een paraplu met een witte binnenkant wordt gebruikt om zacht licht te reflecteren en een paraplu met een zilveren reflecterende binnenkant weerkaatst vrij "hard" licht.

Terug naar boven
Technische specificaties
Diameter flitsparaplu
Flitsparaplu's en brolly's zijn verkrijgbaar in verschillende maten; diameter is uitgedrukt in cm. De grootte van de benodigde paraplu is afhankelijk van de groote van het object, de afstand tot het object en de lichtopbrengst van uw flitser of continu verlichting.
Diameter flitsparaplu:
100 cm
Kleur flitsparaplu
Flitsparaplu's zijn bij ons leverbaar in de kleuren wit, zilver, goud goud/zilver en transparant voor een koude of warme gloed.
Kleur flitsparaplu:
Wit
Reviews (0)
Schrijf een artikelbeoordeling
Rating:  Slecht Goed
Voer onderstaande code in: Send review